Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Η φιλοσοφία μας

Η Χορηγία είναι κατ’εξοχήν μία δραστηριότητα της Επικοινωνίας η οποία εμφανίστηκε εμφανίσθηκε ως θεσμός το 509 π.χ (οι πλουσιότεροι από τους Αθηναίους αναλάμβαναν όλη τη δαπάνη για τη διδασκαλία του δραματικού χορούστη στη μεγάλη γιορτή των Διονυσίων, γι αυτό και ονομάστηκαν χορηγοί. Η φιλοσοφία της Χορηγίας δεν είναι η εμπορική επικοινωνία – προώθηση – διαφήμιση αλλά η ταύτιση του Χορηγού με καλές πράξεις, κοινωνικού και πολιτιτιστικού περιεχομένου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η χορηγική ενέργεια να διαπιστώνεται και να επικροτείται από την κοινωνία ως μια πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης.

Στην εξελισσόμενη δυσμενή οικονομική και κοινωνική συγκυρία η ίδρυση και λειτουργία της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY δε θα ήταν δυνατή αν δεν απολαμβάναμε την εμπιστοσύνη μεγάλων και επώνυμων χορηγών οι οποίοι όχι μόνον μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους αλλά αποδεικνύουν στην πράξη το σημαντικό κοινωνικό ρόλο που μια επιχειρηση είναι δυνατόν να συμβάλλει σε καιρούς κρίσης. Στον αντίποδα δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε στους πολλούς ανώνυμους και μικρότερους χορηγούς οι οποίοι υποστήριξαν απο την αρχή και υποστηρίζουν με πάθος το εγχείρημα της ανάπτυξης των υποδομών.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ δεσμευόμενοι για την απόλυτη διαφάνεια και την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών πόρων και χορηγιών σε είδος που εμπιστεύονται στην Ακαδημία αλλά και την ανάδειξή τους ως μέσο υποστήριξης στο χορηγικό θεσμό.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, παραμένουμε στη διάθεσή σας για μια προσωπική παρουσίαση  επικοινωνώντας με τους  εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του αθλητικού συλλόγου και της Ακαδημίας.

 

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube