Δικτυακός Τόπος Ακαδημίας Star Volley Academy

Ανακοίνωση συνεργασίας Ακαδημίας STAR VOLLEY με το τμήμα volley του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Μετά την ομολογουμένως ιδιαίτερα επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη πρώτη χρονιά συνεργασίας με τον Αστέρα Νίκαιας την περίοδο 2018-2019, μια νέα πρόκληση βρίσκεται μπροστά μας την οποία από κοινού αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε και να συνεργασθούμε για να την αναδείξουμε και να την εδραιώσουμε ως μια ακόμη σημαντική επιτυχία.

Πρόκειται για την ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ VOLLEY ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ. Ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου με τεράστια προσφορά στον Ελληνικό αθλητισμό για περισσότερο από μισό αιώνα με πολυεπίπεδες δραστηριότητες στις οποίες εντάσσεται και το άθλημα του volley.

Το τμήμα volley ανδρών του Ιωνικού Νικαίας κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 1997-1998, κερδίζοντας παράλληλα το δικαίωμα ανόδου στην Α1 Εθνική (σημερινή Volleyleague) στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2001. Το καλοκαίρι του έτους 2001 δημιουργήθηκε η ομάδα βόλεϊ της Α.Ε. Νίκαια, η οποία προέκυψε από την συγχώνευση Ιωνικού Νίκαιας και Άρη Νίκαιας και η οποία το 2002 έφθασε στο Final 4 της Θεσσαλονίκης στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 2003 η αθλητική Ελλάδα έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε μια από τις κορυφαίες εκπλήξεις που έχει γνωρίσει το Ελληνικό βόλεϊ: Την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕ Νίκαια, την ομάδα που είχε προέλθει δύο χρόνια νωρίτερα από την συνένωση των Ιωνικού Νίκαιας και Άρη Νίκαιας. Η ομάδα διατηρήθηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία από το 2001 έως το 2006 ενώ την περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μετά το τέλος της περιόδου το τμήμα παρέμενε σήμερα ανενεργό.
Αυτή την ιστορική χρονιά που η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας γιορτάζει την  κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας και την επιστροφή στα “σαλόνια” του Ελληνικού μπάσκετ (Basket League 2019-2020) μετά από σχεδόν τρείς δεκαετίες, μια ιστορική απόφαση φέρνει το σύλλογο για άλλη μια φορά μπροστά από πλούσια ιστορία και συνεισφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό.
ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ VOLLEY ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Η Ακαδημία Star Volley και ο Αστέρας Νίκαιας δε θα μπορούσαν να απέχουν απο αυτό το προσκλητήριο ανάπτυξης και προόδου του volley !

Για το λόγο αυτό δεσμευθήκαμε να συνεργασθούμε και να θέσουμε στη διάθεση του νέου project κάθε διαθέσιμο μέσο (αθλητές, τεχνικούς, πλούσια αθλητικοτεχνική υποδομή, νέες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, πολυμελή ομάδα διοικητικής υποστήριξης, επαρκή χρηματοδότηση και ότι άλλο χρειαστεί) για να οδηγηθεί το έργο αυτό στην επιτυχία.

Το project της ανασύστασης του volley του ιστορικού σωματείου Ιωνικού  Νίκαιας υιοθετήθηκε από την αρχή με ενθουσιασμό και πάθος από την Ακαδημία Star Volley και Αστέρα Νίκαιας γιατί πολύ απλά αφορά την ανάπτυξη και την πρόοδο του volley στην περιοχή της Νίκαιας την οποία σκοπεύουμε να αναδείξουμε με μεγάλο βαθμό οργάνωσης και πολύ συστηματική δουλειά ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους πόλους ανάπτυξης υποδομών και νεαρών αθλητών του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε το χρονοδιάγραμμα των δράσεων καθώς επίσης και το πλάνο των επενδύσεων στις οποίες θα προβούμε.

Καλωσορίζουμε και προσκαλούμε τις νέες αθλήτριες και αθλητές της περιοχής να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν τις προοπτικές και τις μοναδικές ευκαιρίες που πλέον δημιουργούνται για αυτούς στο δρόμο του αθλητισμού και της προόδου της προσπάθειάς τους.

Εμείς θα είμαστε εκεί μαζί με την πολυπληθή ομάδα των προπονητών και των υπολοίπων μελών της Ακαδημία για να τους βοηθάμε διαρκώς να  εξελίσσονται για να γίνουν ''η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους''.

Τα καλύτερα δεν έρχονται. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΘΑΣΕΙ !!!

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας
STAR VOLLEY

Φωτογραφίες / Gallery

Προγραμμα & Βαθμολογιεσ

Follow n facebookFollow on twitterView videos on youtube